Logoja e itself tools
itself
tools
Ndar PDF-në

Ndar PDF-Në

Ndani një skedar PDF në faqe individuale. Mjetet tona PDF nuk i transferojnë skedarët tuaj përmes internetit pasi operacionet në skedarët tuaj kryhen nga vetë shfletuesi. Privatësia dhe siguria juaj mbrohen në mënyrë optimale.

Duke përdorur këtë mjet, ju pajtoheni me Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Hyrje në mjetin Mjetet PDF në internet

Mjetet PDF është një koleksion mjetesh PDF që ju lejojnë të kryeni operacionet më të zakonshme dhe të dobishme në skedarët PDF. Mjetet tona janë unike: ato nuk kanë nevojë t'i transferojnë skedarët tuaj në një server për t'i përpunuar ato, operacionet e kryera në skedarët tuaj kryhen në nivel lokal nga vetë shfletuesi.

Mjete të tjera PDF në internet zakonisht i dërgojnë skedarët tuaj në një server për t'i përpunuar ato dhe më pas skedarët që rezultojnë shkarkohen përsëri në kompjuterin tuaj. Kjo do të thotë se në krahasim me mjetet e tjera PDF, mjetet tona janë të shpejta, ekonomike në transferimin e të dhënave dhe anonime (privatësia juaj është plotësisht e mbrojtur pasi skedarët tuaj nuk transferohen në internet).

Privatësia e mbrojtur

Privatësia e mbrojtur

Ne zhvillojmë mjete të sigurta në internet që bazohen në renë kompjuterike ose që ekzekutohen në nivel lokal në pajisjen tuaj. Mbrojtja e privatësisë suaj është një nga shqetësimet tona kryesore kur zhvillojmë mjetet tona.

Mjetet tona online që ekzekutohen në nivel lokal në pajisjen tuaj nuk kanë nevojë të dërgojnë të dhënat tuaja (skedarët tuaj, të dhënat tuaja audio ose video, etj.) përmes internetit. E gjithë puna kryhet në nivel lokal nga vetë shfletuesi, duke i bërë këto mjete shumë të shpejta dhe të sigurta. Për ta arritur këtë, ne përdorim HTML5 dhe WebAssembly, një formë kodi që drejtohet nga vetë shfletuesi duke lejuar që veglat tona të ekzekutohen me shpejtësi pothuajse origjinale.

Ne punojmë shumë për t'i bërë mjetet tona të funksionojnë lokalisht në pajisjen tuaj pasi shmangia e dërgimit të të dhënave përmes internetit është më e sigurt. Megjithatë, ndonjëherë kjo nuk është optimale ose e mundur për mjetet që për shembull kërkojnë fuqi të lartë përpunimi, shfaqin harta të vetëdijshme për vendndodhjen tuaj aktuale ose ju lejojnë të ndani të dhëna.

Mjetet tona online të bazuara në renë kompjuterike përdorin HTTPS për të enkriptuar të dhënat tuaja të dërguara dhe të shkarkuara nga infrastruktura jonë e resë kompjuterike, dhe vetëm ju keni akses në të dhënat tuaja (përveç nëse keni zgjedhur t'i ndani ato). Kjo i bën mjetet tona të bazuara në renë kompjuterike shumë të sigurta.

Për më shumë informacion, shihni Politika e privatësisë tonë.