Лого на itself tools
itself
tools
Сплит PDF

Сплит PDF

Поделете PDF-датотека на одделни страници. Не е потребно пренесување датотеки, онлајн и бесплатно

Со користење на оваа алатка, се согласувате со нашите Услови на услугата и Политика за приватност.

Вовед во PDF Алатки онлајн алатката

Алатки за PDF PDF е збирка на алатки во вашиот прелистувач кои ви овозможуваат да ги извршувате најчестите и корисни операции на PDF-датотеки. Алатките за PDF PDF се единствени: тие не треба да ги пренесуваат вашите датотеки на оддалечен сервер за да ги процесираат, операциите извршени на вашите датотеки ги прави самиот прелистувач! Проверете го делот „Без пренос на податоци“ подолу за да дознаете повеќе.

Другите онлајн алатки за PDF обично ги испраќаат вашите датотеки до сервер за да ги процесираат, а добиените датотеки се преземаат назад на вашиот компјутер. Ова значи дека во споредба со другите онлајн алатки за PDF, нашите алатки се брзи, економични за пренос на податоци и анонимни (вашата приватност е целосно заштитена бидејќи вашите датотеки не се пренесуваат преку Интернет).

Ти можеш:

Поделете PDF-датотека на одделни страници.

Спојте многу PDF-датотеки во еден PDF.

Оптимизирајте PDF-датотека со отстранување на излишни ресурси на страницата.

Додадете воден жиг во PDF-датотека.

Извлечете ги сликите од PDF-датотека.

Конвертирајте една или повеќе PNG, JPG, BMP, TIFF (и многу повеќе формати) датотеки со слика во PDF-датотека.

Може да обработувате неограничена количина датотеки без да мора да инсталирате софтвер, без да се најавите и без да ги пренесувате вашите датотеки.

Се надеваме дека уживате!

Заштитена приватност

Заштитена приватност

Развиваме безбедни онлајн алатки кои се базираат на облак или што се извршуваат локално на вашиот уред. Заштитата на вашата приватност е една од нашите главни грижи при развивањето на нашите алатки.

Нашите онлајн алатки кои се извршуваат локално на вашиот уред не треба да ги испраќаат вашите податоци (вашите датотеки, вашите аудио или видео податоци, итн.) преку Интернет. Целата работа се врши локално од самиот прелистувач, што ги прави овие алатки многу брзи и безбедни. За да го постигнеме ова, користиме HTML5 и WebAssembly, форма на код што се води од самиот прелистувач и дозволува нашите алатки да се извршуваат со речиси основна брзина.

Работиме напорно за да ги направиме нашите алатки да работат локално на вашиот уред бидејќи избегнувањето испраќање податоци преку интернет е побезбедно. Меѓутоа, понекогаш ова не е оптимално или возможно за алатки кои на пример бараат висока процесорска моќ, прикажуваат мапи свесни за вашата моментална локација или ви дозволуваат да споделувате податоци.

Нашите онлајн алатки базирани на облак користат HTTPS за шифрирање на вашите податоци испратени и преземени од нашата облак инфраструктура и само вие имате пристап до вашите податоци (освен ако не сте одбрале да ги споделите). Ова ги прави нашите алатки базирани на облак многу безбедни.

За повеќе информации, видете го нашиот Политика за приватност.
Еко-пријателски

Еко-пријателски

Инфраструктурите што го поддржуваат интернетот и облакот имаат влијание врз животната средина. Облакот е всушност мноштво сервери напојувани од електрична енергија и производството на оваа електрична енергија води до различни степени до емисиите на јаглерод диоксид. Ги имплементираме следните стратегии со цел да се погрижиме нашите алатки да имаат најмало можно влијание врз животната средина.

Работиме на намалување на количината на податоци испратени до и преземени од интернет. Секогаш кога е можно, ги развиваме нашите онлајн алатки така што тие се извршуваат локално на вашиот уред без потреба да се испраќаат големи количини на податоци.

Складираме што е можно помалку податоци (и за најкратко потребно време) на нашата инфраструктура за складирање облак.

Нашите сервери се намалени по барање, така што никогаш не трошат повеќе енергија отколку што е потребно.

Последно, но не и најмалку важно, внимателно ги избираме локациите на нашите облак инфраструктури, така што максимум од искористената енергија е без јаглерод: најмалку 75% од енергијата што се користи за напојување на нашите сервери е без јаглерод.