Logoja e itself tools
itself
tools
Mjetet PDF në internet

Mjetet PDF Në Internet

Një koleksion mjetesh PDF të tilla si ndarja, bashkimi, ujëra, konvertimi ... Në internet, falas, i shpejtë dhe anonim. Nuk kërkohet transferimi i skedarit!

Duke përdorur këtë mjet, ju pajtoheni me Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Hyrje në mjetin Mjetet PDF në internet

Mjetet PDF në internet janë një koleksion mjetesh në shfletuesin tuaj që ju lejojnë të kryeni operacionet më të zakonshme dhe të dobishme në skedarët PDF. Mjetet PDF në internet janë unike: ata nuk kanë nevojë të transferojnë skedarët tuaj në një server të largët në mënyrë që t'i përpunojnë ato, operacionet e kryera në skedarët tuaj bëhen nga vetë shfletuesi! Shikoni seksionin "Pa transferime të të dhënave" më poshtë për të mësuar më shumë.

Vegla të tjera në internet PDF zakonisht dërgojnë skedarët tuaj në një server në mënyrë që t'i përpunojnë ato dhe më pas skedarët që rezultojnë shkarkohen përsëri në kompjuterin tuaj. Kjo do të thotë që në krahasim me mjetet e tjera në internet PDF mjetet tona janë të shpejta, ekonomike në transferimin e të dhënave dhe anonime (privatësia juaj është e mbrojtur plotësisht pasi skedarët tuaj nuk transferohen në internet).

Ti mundesh:

Ndani një skedar PDF në faqe individuale.

Bashkoni shumë skedarë PDF në një PDF të vetëm.

Optimizoni një skedar PDF duke hequr burimet e tepërta të faqes.

Shtoni një ujëra në një skedar PDF.

Nxirrni imazhet nga një skedar PDF.

Shndërroni një ose më shumë skedarë figurash PNG, JPG, BMP, TIFF (dhe shumë më tepër formate) në një skedar PDF.

Ju mund të përpunoni një sasi të pakufizuar skedarësh pa pasur nevojë të instaloni ndonjë softuer, pa pasur nevojë të regjistroheni dhe pa pasur nevojë të transferoni skedarët tuaj.

Shpresojmë ta shijoni!

Privatësia e mbrojtur

Privatësia e mbrojtur

Ne zhvillojmë mjete të sigurta në internet që bazohen në renë kompjuterike ose që ekzekutohen në nivel lokal në pajisjen tuaj. Mbrojtja e privatësisë suaj është një nga shqetësimet tona kryesore kur zhvillojmë mjetet tona.

Mjetet tona online që ekzekutohen në nivel lokal në pajisjen tuaj nuk kanë nevojë të dërgojnë të dhënat tuaja (skedarët tuaj, të dhënat tuaja audio ose video, etj.) përmes internetit. E gjithë puna kryhet në nivel lokal nga vetë shfletuesi, duke i bërë këto mjete shumë të shpejta dhe të sigurta. Për ta arritur këtë, ne përdorim HTML5 dhe WebAssembly, një formë kodi që drejtohet nga vetë shfletuesi duke lejuar që veglat tona të ekzekutohen me shpejtësi pothuajse origjinale.

Ne punojmë shumë për t'i bërë mjetet tona të funksionojnë lokalisht në pajisjen tuaj pasi shmangia e dërgimit të të dhënave përmes internetit është më e sigurt. Megjithatë, ndonjëherë kjo nuk është optimale ose e mundur për mjetet që për shembull kërkojnë fuqi të lartë përpunimi, shfaqin harta të vetëdijshme për vendndodhjen tuaj aktuale ose ju lejojnë të ndani të dhëna.

Mjetet tona online të bazuara në renë kompjuterike përdorin HTTPS për të enkriptuar të dhënat tuaja të dërguara dhe të shkarkuara nga infrastruktura jonë e resë kompjuterike, dhe vetëm ju keni akses në të dhënat tuaja (përveç nëse keni zgjedhur t'i ndani ato). Kjo i bën mjetet tona të bazuara në renë kompjuterike shumë të sigurta.

Për më shumë informacion, shihni Politika e privatësisë tonë.
Eko-miqësore

Eko-miqësore

Infrastrukturat që mbështesin internetin dhe cloud kanë një ndikim në mjedis. Reja është në fakt një mori serverësh të mundësuar nga energjia elektrike dhe prodhimi i kësaj energjie elektrike çon në shkallë të ndryshme në emetimet e dioksidit të karbonit. Ne zbatojmë strategjitë e mëposhtme në mënyrë që të sigurohemi që mjetet tona të kenë ndikimin më të ulët të mundshëm në mjedis.

Ne punojmë për të reduktuar sasinë e të dhënave të dërguara dhe të shkarkuara nga interneti. Kurdoherë që është e mundur, ne zhvillojmë mjetet tona në internet në mënyrë që ato të ekzekutohen në nivel lokal në pajisjen tuaj pa pasur nevojë të dërgoni sasi të mëdha të dhënash.

Ne ruajmë sa më pak të dhëna të jetë e mundur (dhe për kohën më të shkurtër të nevojshme) në infrastrukturën tonë të ruajtjes së cloud.

Serverët tanë janë të shkallëzuar sipas kërkesës, kështu që ata kurrë nuk përdorin më shumë energji sesa nevojitet.

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, ne zgjedhim me kujdes vendndodhjet e infrastrukturave tona cloud, në mënyrë që maksimumi i energjisë së përdorur të jetë pa karbon: të paktën 75% e energjisë së përdorur për të fuqizuar serverët tanë është pa karbon.