Itself Tools
itselftools
Pakakas PDF

Pakakas PDF

Anggo alat PDF kami pikeun ngalaksanakeun operasi aman dina file anjeun. Taya mindahkeun file diperlukeun hartina privasi optimal sarta kaamanan.

Situs ieu ngagunakeun cookies. Diajar deui.

Kalayan ngagunakeun situs ieu, anjeun satuju kana Istilah Layanan sareng Kabijakan privasi kami.

Beunang

Fitur gambar bagian

Fitur

Teu dipasang parangkat lunak

Teu dipasang parangkat lunak

Alat ieu dumasar kana browser wéb anjeun, henteu aya parangkat lunak anu dipasang dina alat anjeun

Bébas dianggo

Bébas dianggo

Éta gratis, henteu peryogi pendaptaran sareng henteu aya wates pamakean

Sadaya alat didukung

Sadaya alat didukung

Pakakas PDF mangrupikeun alat online anu tiasa dianggo dina alat naon waé anu gaduh browser wéb kalebet telepon sélulér, tablet sareng komputer desktop.

Teu aya file atanapi data unggah

Teu aya file atanapi data unggah

Data anjeun (file atanapi aliran média anjeun) henteu dikirim dina internét pikeun ngolahna, ieu ngajantenkeun alat online Pakakas PDF kami aman pisan

Pambuka

Pakakas PDF mangrupikeun kumpulan alat PDF anu ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun operasi anu paling umum sareng mangpaat dina file PDF. Alat kami unik: aranjeunna henteu kedah nransper file anjeun ka server pikeun ngolahna, operasi anu dilakukeun dina file anjeun dilakukeun sacara lokal ku browser sorangan.

Alat PDF online anu sanés biasana ngirim file anjeun ka server pikeun ngolahna teras file anu hasilna diunduh deui ka komputer anjeun. Ieu ngandung harti yén di ngabandingkeun kana parabot PDF séjén parabot urang téh gancang, ekonomis dina mindahkeun data, sarta anonim (privasi anjeun sagemblengna ditangtayungan saprak file anjeun teu ditransfer ngaliwatan internét).

Gambar bagian aplikasi wéb