Logo itself tools
itself
tools
Gabung file PDF

Gabung File PDF

Gabungake akeh file PDF dadi siji PDF. Ora perlu transfer file, online lan gratis

Kanthi nggunakake alat iki, sampeyan setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Pambuka alat online Alat PDF

Piranti PDF online minangka kumpulan alat ing browser sing ngidini sampeyan nindakake operasi sing paling umum lan migunani ing file PDF. Alat PDF online unik: ora prelu transfer file sampeyan menyang server remot kanggo ngolah, operasi sing ditindakake ing file sampeyan rampung dening browser! Priksa bagean "Ora ana transfer data" ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap.

Alat PDF online liyane biasane ngirim file sampeyan menyang server supaya bisa diproses banjur file sing diasilake diunduh maneh menyang komputer. Iki tegese yen dibandhingake karo alat PDF online liyane, alat kita cepet, irit kanggo transfer data, lan anonim (privasi sampeyan dilindhungi total amarga file sampeyan ora ditransfer liwat internet).

Sampeyan bisa:

Pisah file PDF dadi kaca siji-siji.

Gabungake akeh file PDF dadi siji PDF.

Optimalake file PDF kanthi mbusak sumber kaca sing keluwih.

Tambah watermark menyang file PDF.

Ekstrak gambar saka file PDF.

Konversi siji utawa luwih PNG, JPG, BMP, TIFF (lan akeh format) dadi file PDF.

Sampeyan bisa ngolah file tanpa wates tanpa kudu nginstal piranti lunak apa wae, tanpa kudu ndhaptar, lan tanpa ngirim file.

Muga-muga sampeyan seneng!

Dilindhungi Privasi

Dilindhungi Privasi

Kita nggawe alat online aman sing adhedhasar awan utawa sing dieksekusi sacara lokal ing piranti sampeyan. Nglindhungi privasi sampeyan minangka salah sawijining masalah utama nalika ngembangake alat.

Piranti online sing dieksekusi sacara lokal ing piranti sampeyan ora perlu ngirim data (file, data audio utawa video, lsp.) liwat internet. Kabeh karya wis rampung sacara lokal dening browser dhewe, nggawe alat iki cepet banget lan aman. Kanggo nggayuh iki, kita nggunakake HTML5 lan WebAssembly, sawijining wangun kode sing dioperasikake dening browser dhewe sing ngidini alat kita bisa dieksekusi kanthi cepet.

Kita kerja keras supaya piranti bisa digunakake sacara lokal ing piranti amarga ora ngirim data liwat internet luwih aman. Kadhangkala, iki ora optimal utawa ora bisa digunakake kanggo alat sing mbutuhake daya pangolahan sing dhuwur, nampilake peta sing ngerti lokasi sampeyan saiki, utawa ngidini sampeyan nuduhake data.

Piranti online berbasis awan nggunakake HTTPS kanggo ngenkripsi data sing dikirim lan diundhuh saka infrastruktur awan, lan mung sampeyan sing duwe akses menyang data sampeyan (kajaba sampeyan wis milih kanggo nuduhake). Iki nggawe alat basis awan kita aman banget.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca Kebijakan Privasi.
Ramah lingkungan

Ramah lingkungan

Infrastruktur sing ndhukung internet lan awan duwe pengaruh marang lingkungan. Awan kasebut nyatane akeh server sing nganggo listrik lan produksi listrik iki nyebabake emisi karbon dioksida sing beda-beda. Kita ngleksanakake strategi ing ngisor iki kanggo mesthekake yen alat kita duwe pengaruh sing paling murah ing lingkungan.

Kita kerja kanggo nyuda jumlah data sing dikirim lan diundhuh saka internet. Yen bisa, kita ngembangake alat online supaya bisa dieksekusi sacara lokal ing piranti sampeyan tanpa perlu ngirim data sing akeh.

Kita nyimpen data sethithik (lan kanggo wektu sing paling cendhak) ing infrastruktur panyimpenan awan.

Server kita diskalakake miturut panjaluk, mula ora bakal nggunakake daya luwih akeh tinimbang sing dibutuhake.

Pungkasan, nanging paling ora, kita kanthi ati-ati milih lokasi infrastruktur awan supaya maksimal energi sing digunakake yaiku bebas karbon: paling ora 75% energi sing digunakake kanggo nguwasani server kita bebas karbon.