itself

tools

PNG në PDF

Shndërroni imazhet PNG në PDF. Nuk kërkohet transferimi i skedarëve, online dhe falasPNG në PDF

Mjetet PDF në internet

Mjetet PDF në internet janë një koleksion mjetesh në shfletuesin tuaj që ju lejojnë të kryeni operacionet më të zakonshme dhe të dobishme në skedarët PDF. Mjetet PDF në internet janë unike: ata nuk kanë nevojë të transferojnë skedarët tuaj në një server të largët në mënyrë që t'i përpunojnë ato, operacionet e kryera në skedarët tuaj bëhen nga vetë shfletuesi! Shikoni seksionin "Pa transferime të të dhënave" më poshtë për të mësuar më shumë.

Vegla të tjera në internet PDF zakonisht dërgojnë skedarët tuaj në një server në mënyrë që t'i përpunojnë ato dhe më pas skedarët që rezultojnë shkarkohen përsëri në kompjuterin tuaj. Kjo do të thotë që në krahasim me mjetet e tjera në internet PDF mjetet tona janë të shpejta, ekonomike në transferimin e të dhënave dhe anonime (privatësia juaj është e mbrojtur plotësisht pasi skedarët tuaj nuk transferohen në internet).

Ti mundesh:

Ndani një skedar PDF në faqe individuale.

Bashkoni shumë skedarë PDF në një PDF të vetëm.

Optimizoni një skedar PDF duke hequr burimet e tepërta të faqes.

Shtoni një ujëra në një skedar PDF.

Nxirrni imazhet nga një skedar PDF.

Shndërroni një ose më shumë skedarë figurash PNG, JPG, BMP, TIFF (dhe shumë më tepër formate) në një skedar PDF.

Ju mund të përpunoni një sasi të pakufizuar skedarësh pa pasur nevojë të instaloni ndonjë softuer, pa pasur nevojë të regjistroheni dhe pa pasur nevojë të transferoni skedarët tuaj.

Shpresojmë ta shijoni!

We don't transfer your data

Privatësia e mbrojtur

Ne zhvillojmë mjete në internet që ekzekutohen lokalisht në pajisjen tuaj. Mjetet tona nuk kanë nevojë të dërgojnë skedarët tuaj, të dhënat audio dhe video në internet në mënyrë që t'i përpunojnë ato, e gjithë puna është bërë nga vetë shfletuesi. Kjo i bën mjetet tona të shpejta dhe të sigurta.

Ndërsa shumica e mjeteve të tjera në internet dërgojnë skedarë ose të dhëna të tjera te serverat e largët, ne nuk i bëjmë. Me ne, ju jeni të sigurt!

Ne e arrijmë këtë duke përdorur teknologjitë më të fundit të internetit: HTML5 dhe WebAssemble, një formë e kodit që drejtohet nga shfletuesi duke lejuar që mjetet tona në internet të ekzekutohen me shpejtësi pothuajse vendase.


itself

tools

© 2021 itself tools. Të gjitha të drejtat e rezervuara.