Лого на Itself Tools
itselftools
PNG на PDF

PNG На PDF

Претворете ги PNG сликите во PDF. Нашите PDF алатки не ги пренесуваат вашите датотеки преку Интернет бидејќи операциите на вашите датотеки ги врши самиот прелистувач. Со тоа вашата приватност и безбедност се оптимално заштитени.

Карактеристики на сликата на делот

Вовед

PDF Алатки е збирка на PDF алатки кои ви овозможуваат да ги извршувате најчестите и најкорисните операции на PDF-датотеките. Нашите алатки се единствени: тие не треба да ги префрлаат вашите датотеки на сервер за да ги обработат, операциите што се вршат на вашите датотеки се вршат локално од самиот прелистувач.

Другите онлајн алатки за PDF обично ги испраќаат вашите датотеки на сервер за да ги обработат, а потоа добиените датотеки се преземаат назад на вашиот компјутер. Ова значи дека во споредба со другите PDF алатки, нашите алатки се брзи, економични за пренос на податоци и анонимни (вашата приватност е целосно заштитена бидејќи вашите датотеки не се пренесуваат преку Интернет).

Слика од делот за веб-апликации