Itself Tools
itselftools
Оптимизирајте PDF

Оптимизирајте PDF

Оптимизирајте PDF-датотека со отстранување на излишни ресурси на страницата. Нашите PDF алатки не ги пренесуваат вашите датотеки преку Интернет бидејќи операциите на вашите датотеки ги врши самиот прелистувач. Со тоа вашата приватност и безбедност се оптимално заштитени.

Оваа страница користи колачиња. Научи повеќе.

Со користење на оваа страница, се согласувате со нашите Услови на услугата и Политика за приватност.

Карактеристики на сликата на делот

Карактеристики

Нема инсталација на софтвер

Нема инсталација на софтвер

Оваа алатка е базирана во вашиот веб-прелистувач, не е инсталиран софтвер на вашиот уред

Бесплатно за користење

Бесплатно за користење

Бесплатно е, не е потребна регистрација и нема ограничување за користење

Поддржани се сите уреди

Поддржани се сите уреди

PDF Алатки е онлајн алатка која работи на кој било уред што има веб-прелистувач, вклучувајќи мобилни телефони, таблети и десктоп компјутери

Нема прикачување датотека или податоци

Нема прикачување датотека или податоци

Вашите податоци (вашите датотеки или медиумски преноси) не се испраќаат преку интернет за да се обработат, ова ја прави нашата онлајн алатка PDF Алатки многу безбедна

Вовед

PDF Алатки е збирка на PDF алатки кои ви овозможуваат да ги извршувате најчестите и најкорисните операции на PDF-датотеките. Нашите алатки се единствени: тие не треба да ги префрлаат вашите датотеки на сервер за да ги обработат, операциите што се вршат на вашите датотеки се вршат локално од самиот прелистувач.

Другите онлајн алатки за PDF обично ги испраќаат вашите датотеки на сервер за да ги обработат, а потоа добиените датотеки се преземаат назад на вашиот компјутер. Ова значи дека во споредба со другите PDF алатки, нашите алатки се брзи, економични за пренос на податоци и анонимни (вашата приватност е целосно заштитена бидејќи вашите датотеки не се пренесуваат преку Интернет).

Слика од делот за веб-апликации