itself tools logo

itself

tools

Ngoptimalake PDF

Ngoptimalake PDF

Optimalake file PDF kanthi mbusak sumber kaca sing keluwih. Ora perlu transfer file, online lan gratis

Kanthi nggunakake alat iki, sampeyan setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi


Ngoptimalake PDF

Piranti PDF online minangka kumpulan alat ing browser sing ngidini sampeyan nindakake operasi sing paling umum lan migunani ing file PDF. Alat PDF online unik: ora prelu transfer file sampeyan menyang server remot kanggo ngolah, operasi sing ditindakake ing file sampeyan rampung dening browser! Priksa bagean "Ora ana transfer data" ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap.

Alat PDF online liyane biasane ngirim file sampeyan menyang server supaya bisa diproses banjur file sing diasilake diunduh maneh menyang komputer. Iki tegese yen dibandhingake karo alat PDF online liyane, alat kita cepet, irit kanggo transfer data, lan anonim (privasi sampeyan dilindhungi total amarga file sampeyan ora ditransfer liwat internet).

Sampeyan bisa:

Pisah file PDF dadi kaca siji-siji.

Gabungake akeh file PDF dadi siji PDF.

Optimalake file PDF kanthi mbusak sumber kaca sing keluwih.

Tambah watermark menyang file PDF.

Ekstrak gambar saka file PDF.

Konversi siji utawa luwih PNG, JPG, BMP, TIFF (lan akeh format) dadi file PDF.

Sampeyan bisa ngolah file tanpa wates tanpa kudu nginstal piranti lunak apa wae, tanpa kudu ndhaptar, lan tanpa ngirim file.

Muga-muga sampeyan seneng!

Privacy Protected

Dilindhungi Privasi

Kita nggawe alat online sing dieksekusi kanthi lokal ing piranti sampeyan. Dadi alat kita ora prelu ngirim file utawa data audio lan video liwat internet kanggo ngolah. Kabeh karya rampung kanthi lokal kanthi browser, nggawe alat cepet lan aman! Elinga yen sampeyan nggunakake lokasi utawa nuduhake alat, data lokasi utawa data sing dituduhake bakal dikirim liwat internet.

Déné umume alat online liyane sing ngirim file menyang server remot supaya bisa operasi, ora. Karo kita, privasi sampeyan dilindhungi!

Kita entuk iki kanthi nggunakake teknologi web paling anyar: HTML5 lan WebAss Assembly, sawijining jinis kode sing dikelola dening browser sing ngidini alat online kita nglakokake kanthi kecepatan sing paling cedhak.

Kanggo rincian liyane, priksa kabijakan privasi kita: https://online-pdf-tools.com/privacy

itself

tools

© 2021 itself tools. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.