logo itself tools
itself
tools
Ngoptimalake PDF

Ngoptimalake PDF

Optimalake file PDF kanthi mbusak sumber kaca sing keluwih. Piranti PDF kita ora nransfer file liwat internet amarga operasi file sampeyan ditindakake dening browser dhewe. Privasi lan keamanan sampeyan kanthi mangkono dilindhungi kanthi optimal.

Kanthi nggunakake alat iki, sampeyan setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Pambuka alat online Alat PDF

Alat PDF minangka kumpulan alat PDF sing ngidini sampeyan nindakake operasi sing paling umum lan migunani ing file PDF. Piranti kita unik: ora perlu nransfer file menyang server supaya bisa diproses, operasi sing ditindakake ing file sampeyan ditindakake sacara lokal dening browser dhewe.

Piranti PDF online liyane biasane ngirim file menyang server supaya bisa diproses banjur file sing diasilake diundhuh maneh menyang komputer. Iki tegese yen dibandhingake karo alat PDF liyane, alat kita cepet, irit kanggo transfer data, lan anonim (privasi sampeyan dilindhungi babar blas amarga file sampeyan ora ditransfer liwat internet).

Privasi dilindhungi

Dilindhungi Privasi

Kita nggawe alat online aman sing adhedhasar awan utawa sing dieksekusi sacara lokal ing piranti sampeyan. Nglindhungi privasi sampeyan minangka salah sawijining masalah utama nalika ngembangake alat.

Piranti online sing dieksekusi sacara lokal ing piranti sampeyan ora perlu ngirim data (file, data audio utawa video, lsp.) liwat internet. Kabeh karya wis rampung sacara lokal dening browser dhewe, nggawe alat iki cepet banget lan aman. Kanggo nggayuh iki, kita nggunakake HTML5 lan WebAssembly, sawijining wangun kode sing dioperasikake dening browser dhewe sing ngidini alat kita bisa dieksekusi kanthi cepet.

Kita kerja keras supaya piranti bisa digunakake sacara lokal ing piranti amarga ora ngirim data liwat internet luwih aman. Kadhangkala, iki ora optimal utawa ora bisa digunakake kanggo alat sing mbutuhake daya pangolahan sing dhuwur, nampilake peta sing ngerti lokasi sampeyan saiki, utawa ngidini sampeyan nuduhake data.

Piranti online berbasis awan nggunakake HTTPS kanggo ngenkripsi data sing dikirim lan diundhuh saka infrastruktur awan, lan mung sampeyan sing duwe akses menyang data sampeyan (kajaba sampeyan wis milih kanggo nuduhake). Iki nggawe alat basis awan kita aman banget.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca Kebijakan Privasi.