itself tools logo

itself

tools

TIFF në PDF

TIFF në PDF

Shndërroni imazhet TIFF në PDF. Nuk kërkohet transferimi i skedarëve, online dhe falas

Duke përdorur këtë mjet, ju pranoni Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë


TIFF në PDF

Mjetet PDF në internet janë një koleksion mjetesh në shfletuesin tuaj që ju lejojnë të kryeni operacionet më të zakonshme dhe të dobishme në skedarët PDF. Mjetet PDF në internet janë unike: ata nuk kanë nevojë të transferojnë skedarët tuaj në një server të largët në mënyrë që t'i përpunojnë ato, operacionet e kryera në skedarët tuaj bëhen nga vetë shfletuesi! Shikoni seksionin "Pa transferime të të dhënave" më poshtë për të mësuar më shumë.

Vegla të tjera në internet PDF zakonisht dërgojnë skedarët tuaj në një server në mënyrë që t'i përpunojnë ato dhe më pas skedarët që rezultojnë shkarkohen përsëri në kompjuterin tuaj. Kjo do të thotë që në krahasim me mjetet e tjera në internet PDF mjetet tona janë të shpejta, ekonomike në transferimin e të dhënave dhe anonime (privatësia juaj është e mbrojtur plotësisht pasi skedarët tuaj nuk transferohen në internet).

Ti mundesh:

Ndani një skedar PDF në faqe individuale.

Bashkoni shumë skedarë PDF në një PDF të vetëm.

Optimizoni një skedar PDF duke hequr burimet e tepërta të faqes.

Shtoni një ujëra në një skedar PDF.

Nxirrni imazhet nga një skedar PDF.

Shndërroni një ose më shumë skedarë figurash PNG, JPG, BMP, TIFF (dhe shumë më tepër formate) në një skedar PDF.

Ju mund të përpunoni një sasi të pakufizuar skedarësh pa pasur nevojë të instaloni ndonjë softuer, pa pasur nevojë të regjistroheni dhe pa pasur nevojë të transferoni skedarët tuaj.

Shpresojmë ta shijoni!

Privacy Protected

Privatësia e mbrojtur

Ne zhvillojmë mjete online që ekzekutohen në vend në pajisjen tuaj. Pra, mjetet tona nuk kanë nevojë të dërgojnë skedarët tuaj ose të dhëna audio dhe video në internet në mënyrë që t'i përpunojnë ato. E gjithë puna bëhet në vend nga vetë shfletuesi, duke i bërë mjetet tona të shpejta dhe të sigurta! Vini re se nëse përdorni vendndodhjen tonë ose mjetet e ndarjes, të dhënat e vendndodhjes ose të dhënat që ndani do të dërgohen në internet.

Ndërsa shumica e mjeteve të tjera në internet u dërgojnë skedarë serverëve të largët në mënyrë që të kryejnë operacione mbi to, ne nuk e bëjmë këtë. Tek ne, privatësia juaj mbrohet!

Ne e arrijmë këtë duke përdorur teknologjitë më të fundit të internetit: HTML5 dhe WebAssemble, një formë e kodit që drejtohet nga shfletuesi duke lejuar që mjetet tona në internet të ekzekutohen me shpejtësi pothuajse vendase.

Për më shumë detaje, kontrolloni politikën tonë të privatësisë: https://online-pdf-tools.com/privacy

itself

tools

© 2021 itself tools. Të gjitha të drejtat e rezervuara.