itself

tools

Воден печат PDF

Воден печат PDF

Додадете воден жиг во PDF-датотека. Не е потребно пренесување датотеки, онлајн и бесплатно


Воден печат PDF

Алатки за PDF PDF е збирка на алатки во вашиот прелистувач кои ви овозможуваат да ги извршувате најчестите и корисни операции на PDF-датотеки. Алатките за PDF PDF се единствени: тие не треба да ги пренесуваат вашите датотеки на оддалечен сервер за да ги процесираат, операциите извршени на вашите датотеки ги прави самиот прелистувач! Проверете го делот „Без пренос на податоци“ подолу за да дознаете повеќе.

Другите онлајн алатки за PDF обично ги испраќаат вашите датотеки до сервер за да ги процесираат, а добиените датотеки се преземаат назад на вашиот компјутер. Ова значи дека во споредба со другите онлајн алатки за PDF, нашите алатки се брзи, економични за пренос на податоци и анонимни (вашата приватност е целосно заштитена бидејќи вашите датотеки не се пренесуваат преку Интернет).

Ти можеш:

Поделете PDF-датотека на одделни страници.

Спојте многу PDF-датотеки во еден PDF.

Оптимизирајте PDF-датотека со отстранување на излишни ресурси на страницата.

Додадете воден жиг во PDF-датотека.

Извлечете ги сликите од PDF-датотека.

Конвертирајте една или повеќе PNG, JPG, BMP, TIFF (и многу повеќе формати) датотеки со слика во PDF-датотека.

Може да обработувате неограничена количина датотеки без да мора да инсталирате софтвер, без да се најавите и без да ги пренесувате вашите датотеки.

Се надеваме дека уживате!

Privacy Protected

Заштитена приватност

Развиваме онлајн алатки што се извршуваат локално на вашиот уред. Значи, нашите алатки не треба да ги испраќаат вашите датотеки или аудио и видео податоци преку Интернет за да ги обработуваат. Целата работа е извршена локално од самиот прелистувач, што ги прави нашите алатки брзи и безбедни! Забележете дека ако ја користите нашата локација или алатки за споделување, податоците за локацијата или податоците што ги споделувате ќе бидат испратени преку Интернет.

Додека повеќето други онлајн алатки испраќаат датотеки до оддалечени сервери за да извршуваат операции на нив, ние не го правиме тоа. Кај нас, вашата приватност е заштитена!

Ова го постигнуваме со користење на најновите веб технологии: HTML5 и WebAssemble, форма на код што ја извршува прелистувачот, овозможувајќи им на нашите онлајн алатки да извршуваат со приближна брзина.

За повеќе детали, проверете ја нашата политика за приватност: https://online-pdf-tools.com/privacy

itself

tools

© 2021 itself tools. Сите права се задржани.