itself

tools

Конвертирајте ја сликата во PDF

Конвертирајте една или повеќе PNG, JPG, BMP, TIFF (и многу повеќе формати) датотеки со слика во PDF-датотека. Не е потребно пренесување датотеки, онлајн и бесплатно


recordervoicemicspeakerconvertervideowebcamscreenimagetranslatertextpdfarchiveshare-locationgeocodingreverse-geocodingfind-location

Истражете ги апликациите


Конвертирајте ја сликата во PDF

Алатки за PDF PDF

Алатки за PDF PDF е збирка на алатки во вашиот прелистувач кои ви овозможуваат да ги извршувате најчестите и корисни операции на PDF-датотеки. Алатките за PDF PDF се единствени: тие не треба да ги пренесуваат вашите датотеки на оддалечен сервер за да ги процесираат, операциите извршени на вашите датотеки ги прави самиот прелистувач! Проверете го делот „Без пренос на податоци“ подолу за да дознаете повеќе.

Другите онлајн алатки за PDF обично ги испраќаат вашите датотеки до сервер за да ги процесираат, а добиените датотеки се преземаат назад на вашиот компјутер. Ова значи дека во споредба со другите онлајн алатки за PDF, нашите алатки се брзи, економични за пренос на податоци и анонимни (вашата приватност е целосно заштитена бидејќи вашите датотеки не се пренесуваат преку Интернет).

Ти можеш:

Поделете PDF-датотека на одделни страници.

Спојте многу PDF-датотеки во еден PDF.

Оптимизирајте PDF-датотека со отстранување на излишни ресурси на страницата.

Додадете воден жиг во PDF-датотека.

Извлечете ги сликите од PDF-датотека.

Конвертирајте една или повеќе PNG, JPG, BMP, TIFF (и многу повеќе формати) датотеки со слика во PDF-датотека.

Може да обработувате неограничена количина датотеки без да мора да инсталирате софтвер, без да се најавите и без да ги пренесувате вашите датотеки.

Се надеваме дека уживате!

We don't transfer your data

Заштитена приватност

Ние развиваме алатки преку Интернет што се извршуваат локално на вашиот уред. Нашите алатки не треба да ги испраќаат вашите датотеки, аудио и видео податоци преку Интернет за да ги процесираат, целата работа ја извршува самиот прелистувач. Ова ги прави нашите алатки брзи и безбедни.

Додека повеќето други онлајн алатки испраќаат датотеки или други податоци до оддалечени сервери, ние тоа не го правиме. Со нас, вие сте безбедни!

Ова го постигнуваме со користење на најновите веб технологии: HTML5 и WebAssemble, форма на код што ја извршува прелистувачот, овозможувајќи им на нашите онлајн алатки да извршуваат со приближна брзина.


itself

tools

© 2021 itself tools. Сите права се задржани.