Лого на itself tools
itself
tools
Извлечете слики од PDF

Извлечете Слики Од PDF

Извлечете ги сликите од PDF-датотека. Нашите PDF алатки не ги пренесуваат вашите датотеки преку Интернет бидејќи операциите на вашите датотеки ги врши самиот прелистувач. Со тоа вашата приватност и безбедност се оптимално заштитени.

Со користење на оваа алатка, се согласувате со нашите Услови на услугата и Политика за приватност.

Вовед во PDF Алатки онлајн алатката

PDF Алатки е збирка на PDF алатки кои ви овозможуваат да ги извршувате најчестите и најкорисните операции на PDF-датотеките. Нашите алатки се единствени: тие не треба да ги префрлаат вашите датотеки на сервер за да ги обработат, операциите што се вршат на вашите датотеки се вршат локално од самиот прелистувач.

Другите онлајн алатки за PDF обично ги испраќаат вашите датотеки на сервер за да ги обработат, а потоа добиените датотеки се преземаат назад на вашиот компјутер. Ова значи дека во споредба со другите PDF алатки, нашите алатки се брзи, економични за пренос на податоци и анонимни (вашата приватност е целосно заштитена бидејќи вашите датотеки не се пренесуваат преку Интернет).

Заштитена приватност

Заштитена приватност

Развиваме безбедни онлајн алатки кои се базираат на облак или што се извршуваат локално на вашиот уред. Заштитата на вашата приватност е една од нашите главни грижи при развивањето на нашите алатки.

Нашите онлајн алатки кои се извршуваат локално на вашиот уред не треба да ги испраќаат вашите податоци (вашите датотеки, вашите аудио или видео податоци, итн.) преку Интернет. Целата работа се врши локално од самиот прелистувач, што ги прави овие алатки многу брзи и безбедни. За да го постигнеме ова, користиме HTML5 и WebAssembly, форма на код што се води од самиот прелистувач и дозволува нашите алатки да се извршуваат со речиси основна брзина.

Работиме напорно за да ги направиме нашите алатки да работат локално на вашиот уред бидејќи избегнувањето испраќање податоци преку интернет е побезбедно. Меѓутоа, понекогаш ова не е оптимално или возможно за алатки кои на пример бараат висока процесорска моќ, прикажуваат мапи свесни за вашата моментална локација или ви дозволуваат да споделувате податоци.

Нашите онлајн алатки базирани на облак користат HTTPS за шифрирање на вашите податоци испратени и преземени од нашата облак инфраструктура и само вие имате пристап до вашите податоци (освен ако не сте одбрале да ги споделите). Ова ги прави нашите алатки базирани на облак многу безбедни.

За повеќе информации, видете го нашиот Политика за приватност.