logo Itself Tools
itselftools
JPG nganti PDF

JPG Nganti PDF

Konversi gambar JPG dadi PDF. Piranti PDF kita ora nransfer file liwat internet amarga operasi file sampeyan ditindakake dening browser dhewe. Privasi lan keamanan sampeyan kanthi mangkono dilindhungi kanthi optimal.

Gambar bagean fitur

Pambuka

Alat PDF minangka kumpulan alat PDF sing ngidini sampeyan nindakake operasi sing paling umum lan migunani ing file PDF. Piranti kita unik: ora perlu nransfer file menyang server supaya bisa diproses, operasi sing ditindakake ing file sampeyan ditindakake sacara lokal dening browser dhewe.

Piranti PDF online liyane biasane ngirim file menyang server supaya bisa diproses banjur file sing diasilake diundhuh maneh menyang komputer. Iki tegese yen dibandhingake karo alat PDF liyane, alat kita cepet, irit kanggo transfer data, lan anonim (privasi sampeyan dilindhungi babar blas amarga file sampeyan ora ditransfer liwat internet).

Gambar bagean aplikasi web